شبکه اطلاع رسانی افغانستان

شبکه اطلاع رسانی افغانستان

شبکه اطلاع رسانی افغانستان

شبکه اطلاع رسانی افغانستان

شبکه اطلاع رسانی افغانستان

بایگانی

شیرینی

ابراهیم اخلاقی | دوشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۵، ۰۶:۳۰ ب.ظ

کلوچه عسلی چارمغزدار 
کلوچه خوش مزه برای کسانیکه کمتر بوره مصرف مینمایند .طوریکه از نام آن پیداست در پختن این کلوچه ها از عسل بیشتر استفاده میکنیم. عسل خیلی مفید بوده و داری فواید زیاد است.

مواد لازم 
۱- خمیر تازه دو بسته 
۲- چارمغز ۲۰۰ الی ۳۰۰ ګرام بیشتر بهتر 
۳- بوره ۵۰ ګرام 
۴- عسل به قدر لازم 
۵- هیل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه 
۲۰۰ ګرام چارمغز نیمه میده شده را۵۰ ګرام با بوره و یک قاشق چای خوری هیل میده شده یکجا نموده و خمیر ها را از پلاستک اش بیرون آورده چارمغز بوره و هیل یکجا شده را طوری مساویانه بالای هر دو خمیر پاش داده و خمیر ها را لوله نماید . بعدا توسط کارد به یک اندازه ببرید .طی قال داش را کاغذ ګذاشته و خمیر به احتیاط بالای قالب ګذاشته و به حرارت۲۰۰ درجه داش را ګرم نموده کلوچه را به حرارت۱۸۰ در جه بګذارید . بعد از ۲۵ دقیقه حرارت را به ۵۰ الی ۱۰۰ درجه کم نماید و بګذارید کلوچه ها کاملا پخته شوند .
کلوچه های پخته شده را از داش بیرون نموده فورا به ظرف مورد نظر ګذاشته برویش عسل بی اندازید.



 

  • ابراهیم اخلاقی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی